YURT DIŞI KARTLARIYLA ÖDEMELER AKTİF

instagram Gizli Hesapları Görme

Blog Yazısı

Instagram Gizli Hesapların Fotoğraflarını Görme

İnstagram gizli hesapların fotoğraflarını görme birçok kullanıcı tarafından merak edilir. Bunun pekçok nedeni vardır. Örneğin takip etmeyle görüntülenebilen bir sayfaysa insanlar genellikle bu yönteme başvurur. Yine bir insanı takip etmeden paylaşımlarını incelemek de nedenler arasındadır.

İnstagram birçok özelliğe sahip popüler bir uygulamadır. Bunlardan biri olan gizli hesap, kullanıcılara hesabını takip etmeyenlere kapatmasını sağlar. Birçok kişi özelliği farklı amaçlara yönelik tercih eder. Bazı kişiler arkadaşlarıyla vakit geçirmek için, bazıları da daha merak edilir hale gelmek için uygular.

Dolayısıyla birçok kişi bu tür hesabı takip etmeden, nasıl görüntüleyebileceğini merak eder. Peki, gizli hesap nedir ve nasıl görüntülenebilir?

Gizli Hesap Nedir?

Gizli hesaplar kullanıcılara postlarını sadece takipçileriyle paylaşmalarını sağlayan bir özelliktir. Böylece dışarıdan gelen bir kişi postları göremez.

Ancak gizli hesaplar insanların sizi etkiletmesini, bahsetmesini ve mesaj atmasını engellemez. Eğer kişisel kullanıyorsanız oldukça kullanışlıdır.

Gizli Hesap Avantajları Nelerdir?

İnstagram gizli hesap bazı kullanıcılar için avantajlı, bazıları için de dezavantajlı bir özelliktir. Zira her kullanıcının platformu kullanma amacı farklıdır. Örneğin tanınma stratejisi olarak gizli hesap kullanmak size kâr getirmez.

Ancak fotoğraf ve videolarınızı korumak, çalınmasını önlemek istiyorsanız gizli hesaba geçmek bir çözümdür. Eğer yakın arkadaşlarınızla birlikte kullanıyorsanız ve platformda tanınmak, para kazanmak gibi amaçlarınız yoksa oldukça yararlıdır. Size gönderilerinizi kimin görebileceğine dair tam bir kontrol sağlar.

Günümüzde birçok kullanıcı bu özelliği kullanır. Böylece İnstagram onlara özel hale gelir. Keşfet ve diğer özellikler hâlâ olduğu için istediğiniz gibi zaman geçirip, postlar hazırlamanız da mümkündür.

Gizli Hesap Dezavantajları Nelerdir?

Peki, İnstagram gizli hesaplar dezavantaj bulundurur mu? Öncelikle gizli hesaplar sadece sizin kimin tarafından görüntülenip, görüntülenmeyeceğinize karar verir. Dolayısıyla herhangi bir özellik kısıtlaması bulunmaz.

Ancak bazı kullanıcılar için gizli hesaba geçmek bir dezavantajdır. Günümüzde birçok kişi merak edilir olmak, takipçi sayısını arttırmak için bu hesap türüne geçer. Bunun temelinde de platformda tanınmak, fenomen olmak ve para kazanmak gibi nedenler yatar. Zira takipçi sayısı reklam almak isteyen kullanıcılar için büyük önem taşır.

Bununla beraber bu strateji aslında size hiçbir kâr getirmez. Aksine potansiyel takipçilerinizi kaybetmenize neden olur. Bir kullanıcı sizi merak etse de çoğu kişi takip etmeyle uğraşmaz. Zira sizin yerinize inceleyebileceği çok sayıda hesap vardır.

Gizli Hesaba Nasıl Geçilir?

Peki, İnstagram gizli hesap açma nasıl yapılır? Bu özelliği aktif hale getirme, her kullanıcı tarafından yapılabilir. Ancak özellikle yeni kullanıcılar platformu tam çözemedikleri için ne yapmalarını gerektiğini bilemeyebilir. Gizli hesabı açmak için şu işlemleri takip etmek yeterlidir;

  1. Telefondan İnstagram mobil’i açın
  2. Hesabınıza giriş yapın
  3. Sağ alttan profilinizi açın
  4. Sağ üstten çizgi simgesine dokunun. Ardından ayarları seçin.
  5. Gizlilik üzerine dokunun.

Bunu yaptıktan sonra ekranda bir bilgilendirme görülür. Okuduktan sonra gizli hesaba geç demek yeterlidir. Böylece sizi takip etmeyenlere profiliniz kapatılır. Fotoğraf ve videolarınızı görmek için sizi takip etmeleri gerekir.

Gizli Hesaptan Nasıl Çıkılır?

Peki, İnstagram gizli hesaptan nasıl çıkılır? Eğer özelliği devre dışı almak istiyorsanız tek yapmanız gereken aktif yaparken gerçekleştirdiğiniz işlemleri geri almadır. Şayet hatırlamıyorsanız şu maddeleri takip etmek yeterlidir;

  1. Mobilden İnstagram uygulamasını açın.
  2. Kullanıcı adı ve şifrenizle hesaba girin.
  3. Sağ alt köşeden profilinizi açın.
  4. Ekranın sağ üst köşesinden çizgi simgesine basın.
  5. Ayarları seçerek, gizliliğe gelin.

Sonrasında tek yapmanız gereken gizli hesabı devre dışı yapmaktır.

Web Siteleri İle Gizli Hesapları Görme

İnstagram’ın gün geçtikçe popüler olması, platform kullanıcılarına farklı hizmetler veren web sitelerine de ortam hazırlamıştır. Bunlardan biri de İnstagram’da kapalı hesapları görme sitesi olmaktadır.

Bu sitelerle gizli hesabı görmek mümkün olabilir. Ancak kullanıcıların dikkatli olması tavsiye edilir. Zira sitelerin erişim için izin gerektirme olasılığı vardır. Güvenli olmayan tercihler hesabınızı riske atacaktır.

Program İle Gizli Hesapları Görme

Günümüzde İnstagram için geliştirilen çok sayıda özel uygulama vardır. Hepsinin amacı birbirinden farklıdır. İnstagram’da kapalı hesapları görme uygulaması da bunlardan biridir.

Eğer böyle programları bulusanız gizli hesapları görme şansınız olabilir. Ancak dikkatli ve tedbirli davranmanız önerilir. Zira güvenli olmayan üçüncü taraf uygulamalarını seçmek, hesabınızda güvenlik sorunu açığa çıkarabilir.

Gizli Hesabın Gizliliği Kapaması

Bazı gizli hesaplar dönem dönem gizlilik durumlarını kaldırır. Bunun çeşitli sebepleri bulunur. Dolayısıyla ara ara hesapları kontrol ederseniz, açık oldukları dönemi yakalamanız mümkündür.

Takip İsteği Atma

Özel İnstagram profil görüntüleyi seçenekleri her zaman güvenlik sorularını beraberinde getirir. Ancak bunları cevaplamak her zaman zordur. Dolayısıyla en güvenli yol takip isteği atmadır. Karşınızdaki kişi ne sebeple kendini gizliye alırsa alsın, bu onun tercihidir. Farklı programları, siteleri kullanmak onun özel alanına izni olmadan girmektir. Dolayısıyla takipçi isteği atarsanız ve kabul ederse tüm fotoğraflarını görebilirsiniz.

İnstagram gizli hesapları görme için buraya tıklayabilir ve internet sitemiz üzerinden istediğiniz hesaba erişebilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Yap

E-mail adresin gözükmeyecek.