YURT DIŞI KARTLARIYLA ÖDEMELER AKTİF

Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu

Blog Yazısı

Kullanıcılar instagram hesaplarına giriş yapmak istediklerinde ınstagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu uyarısı alırlar. Bu uyarının çıkması hesaba giriş yapmayı, foto veya video göndermeyi imkansız hale getirir. Bu nedenle uyarının ortadan kaldırılmasının sağlanması gerekiyor. Bu uyarıyla karşılaşan kişiler basit birkaç işlemle sorundan kurtulabiliyorlar. Basit birkaç işleme dair detaylar şöyle:

Üzgünüz İsteğinizle İlgili Sorun Oluştu Hatasının Çözüm Yolları Nelerdir?

Instagram hesap sahipleri paylaşım yaparken veya hesaplarına giriş yaparken üzgünüz isteğinizle ilgili sorun oluştu hatası alabiliyorlar. Bu hatayı almamak için kişilerin kullanabilecekleri çözüm yolları geliştirilmiştir. Bu yolların kullanılmasıyla uygulamanın kesintisiz kullanılması ve paylaşımın devam etmesi mümkün olur. Hatanın çözülmesi için kullanılabilecek çözüm yolları şunlardan oluşur;

  • Instagram hesabını dondurmak
  • İnternet bağlantısını kontrol etmek
  • Instagram uygulamasını silmek
  • Instagram hesabına tarayıcı üzerinden giriş yapmak
  • Telefonu sıfırlamak

Sorunun çözülmesi için bu seçeneklerden birisi veya birkaçı uygulanabilir. Bu seçeneklerden birisi olmadığında pes etmemek diğer seçeneği seçmek gerekir. İlk 4 seçenek işe yaramıyorsa telefonu sıfırlama seçeneği o zaman tercih edilmelidir.

Instagram Hesabını Dondurmak

Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasının çözülmesi için kullanılmakta olan instagram hesabı kısa süreli olarak dondurulabilir. Birkaç saat hesap dondurulup tekrar aktif hale getirilerek kullanılabilir. Bu işlem sonrasında hata alma durumu ortadan kalkmış olur. Hesabın dondurulması için tarayıcı üzerinden hesaba giriş yapılır. Girişin ardından Ayarlar/Profili Düzenle bölümüne ulaşılır. Bu bölümden hesabı geçici olarak kapat veya hesabı dondur seçeneği tıklanır. Hesap dondurma işlemine onay verilerek hesabın kapatılması sağlanır.

İnternet Bağlantısını Kontrol Etmek

Instagram üzerinden paylaşım veya giriş yaparken gelen bu uyarının sebebi internet bağlantısı kaynaklı olabilir. İnternet ağı yoğun çalıştığından internet hızı yavaş olur ve bu da işlemin yapılamamasına dolayısıyla da hataya neden olur. Bunun için hatayı alan kişiler internet bağlantılarını kontrol etmelidir. Ayrıca internet için VPN kullanımı yapılarak sorunun çözülmesi de mümkün olur.

Instagram Uygulamasını Silmek

Uyarının gelme nedeni instagram uygulamasından kaynaklanıyor olabilir. Bunun için cihazda yüklü olan uygulamanın silinip tekrar yüklenmesi gerekir. Uygulama silme işlemi telefonun Ayarlar bölümünden kolayca yapılabilir. Android cihazı kullanan kişilerin uygulamayı sildikten sonra telefonlarının Dosyalar bölümünde .instagram uzantısına sahip dosya olup olmadığını kontrol etmeleri gerekir. Bu uzantıya sahip bir dosya bulunuyorsa o dosyada silinmelidir. Telefonda uygulamaya dair herhangi bir veri olmadığından emin olunduktan sonra instagram tekrar yüklenerek giriş yapılabilir. İşlem yaparken uyarı gelmiyorsa sorun çözülmüş demektir.

Instagram Hesabına Tarayıcı Üzerinden Giriş Yapmak

Instagram hesabına tarayıcı üzerinden giriş yapmak uyarının gelmemesini sağlamak için kullanılacak çözümlerden birisidir. Bunun için instagram.com adresini tarayıcıda aratmak gerekir. Sayfaya ulaşıldığında kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılabilir. Giriş sorunsuz yapılırsa uyarıda alınmaz. Tarayıcıdan giriş için instagram hesabına facebook hesabı üzerinden giriş yapmakta çözüm sağlayacaktır.

Telefonu Sıfırlamak

Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası için kullanılan diğer çözüm yolları işe yaramadıysa telefonu sıfırlamak sorunun ortadan kalkmasını sağlayabilir. Ancak sıfırlama işleminin telefonda bulunan verileri sileceği bilinmeli ve buna göre işlem yapılmalıdır. Sıfırlama öncesinde yedek alınarak verilerin kaybolması engellenebilir. Veriler yedeklendikten sonra Ayarlar/Genel/Sıfırlama yolu izlenerek telefonun sıfırlanması sağlanabilir.

Android cihaz sahipleri Fabrika Ayarlarına Dön şeklinde görülen sıfırlama işlemini yapabilirler. Telefon sıfırlandıktan sonra giriş yapılır ve ardından instagram uygulaması telefona tekrar yüklenir. Yüklemenin tamamlanmasının ardından da hesaba giriş yapılarak sorunsuz şekilde kullanılabilir.

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap

E-mail adresin gözükmeyecek.