YURT DIŞI KARTLARIYLA ÖDEMELER AKTİF

Instagram Hikaye Beğeni

Blog Yazısı

Instagram hikaye beğeni, Instagram sosyal platformunda yer alan en güzel özelliklerden biri olarak öne çıkıyor. Normalde hesaptaki gönderilen beğenilmesiyle insanlarla bir etkileşim sağlanıyordu. Ancak platforma hikaye beğenme özelliğinin de getirilmesi doğrultusunda durum çok daha dinamik bir hal aldı.

Hesap sahipleri en kolay şekilde kaç kişinin onların hikayesine beğeni attığını açıkça görebiliyor. Sadece kendisi özelinde bu durumun takibini rahatlıkla yapabiliyor. Bu sayede insanlarla ne ölçüde iyi temasları var bunu görebiliyor.

Bu güzel sosyal medya hesabında iyi bir popülarite elde edilmesi için daima gönderiler kadar hikayelerin beğenilmesinin de önemsenmesi gerekiyor. Çünkü hali hazırda ancak bu durum gelişimsel süreç hakkında net fikirlerin alınabilmesini sağlıyor.

Instagram Hikâye Beğeni Nasıl Yapılır?

Instagram bünyesinde hikaye beğeni işlemleri oldukça kolay bir şekilde yerine getirilebiliyor. Sadece basit bazı işlemlerin takip edilmesi gerekli oluyor.

  • Hikâyeyi görüntüleme yapılması,
  • Mesajın hemen yanında bulunan kalp simgesine dokunulması,
  • Genel olarak takip edilen hesap bünyesinde hikâyeyi beğenme işlemi bu basit adımlarla gerçekleştiriliyor.

Instagram Hikaye Beğeni Geri Alma

Bu sosyal platformda bazen kişiler, yaptıkları beğenileri geri almayı da isteyebiliyorlar. Bilinmesi gerekir ki bunun da rahatlıkla yapılabilmesi mümkün oluyor. Çünkü sistem bunu sorunsuz olarak destekliyor.

Beğeni geri alınana kadar aradaki sürede karşı taraf bunu görebiliyor. Ancak beğeni geri çekilince artık bunu fark edemiyor. Sadece karşı tarafa bir bildirim gidiyor. Konuyla ilgili içerik görüntülenmiyor.

Instagram Beğeni Yapamıyorum Neden?

Bazen kullanıcılar, Instagram bünyesinde beğeni yapamadıklarından şikâyet ederler. Bu gibi bir durumlar genel olarak sıklıkla karşılaşılır. Bunun meydana gelmesinin ardında genellikle hesabın yetkililerce kısıtlanması gibi bir durum yer alır. Bundan dolayı insanlar böylesine bir durumla karşılaşırlar.

İnstagram Beğeni Engeli Kaç Gün Sürer?

Bazen insanlar İnstagram’da gereğinden fazla şekilde beğeni özelliğini kullanabiliyorlar. Yine bu durumda birtakım kısıtlama durumlarıyla onları karşılaştırabiliyor. Yetkililer kısa bir zaman aralığında ilgili hesaplar belirli yaptırımlar uygulayabiliyorlar.

24 ila 48 saat gibi birtakım süreler zarfından geçici olarak beğeni atma özelliği devre dışı kalabiliyor. Ancak bu süre geçtiğinde tekrardan hesap beğenileri göndermek için aktif bir duruma geliyor.

0 Yorum

Yorum Yap

E-mail adresin gözükmeyecek.