YURT DIŞI KARTLARIYLA ÖDEMELER AKTİF

Bilgisayardan Instagram’da Nasıl Fotoğraf Paylaşılır?

Blog Yazısı

Bilgisayardan Instagram’da Nasıl Fotoğraf Paylaşılır?

2010’da kurulmuş olan Instagram uygulaması dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok kullanılan platformlar arasında yer almaktadır. Mükemmel bir kitleye ulaşmış olan bu platformda kullanıcılar fotoğraf, video, canlı yayın gibi içerikler paylaşmaktadır. Ünlü pek çok ismin de yer aldığı bu platformda, kişiler iş hayatı ya da özel hayatına dair pek çok paylaşımda bulunurlar. Hiç sıkılmadan vakit geçireceğiniz bu platformda kim, kiminle, nerede ve ne zaman sorularının cevabını alabileceksiniz. Mobilden olduğu gibi bilgisayardan da erişim sağlayabileceğiniz bu platforma dilediğiniz her yerde, her zaman için paylaşım yapabilme imkânı yakalayacaksınız. Bilgisayardan Instagram’da nasıl fotoğraf paylaşılır sorusu, bu platformda yer alan kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Telefondan olduğu gibi, bilgisayardan da fotoğraf paylaşımı yapabilirsiniz. Son derece bahis bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz bu işlem ile beraber dilediğiniz zaman telefondan, dilediğiniz zaman ise bilgisayar üzerinden fotoğraf paylaşımı yapabileceksiniz. Bilgisayar üzerinden Instagram platformuna fotoğraf paylaşımı yapabilmek için şu adımları gerçekleştirmeniz gerekmektedir:

Chrome kullananlar için;

  • İlk olarak tarayıcınız üzerinden Instagram’a giriş yap yazmanız gerekir.
  • Bir sonraki adımda mausenizde sağa tıklayarak “incele” kısmına tıklayın.
  • İncele seçeneğine tıkladıktan sonra konsolun hemen üst kısmında bulunan mobil cihaz simgesine tıklayınız.
  • Mobil sürüme geçiş sağlanmaz ise, incele kısmındantekrar mobil simgesine basarak sayfayı yenileyiniz.
  • Bir sonraki adımda fotoğraf paylaşımında bulunabilirsiniz.

Safari kullananlar için ise;

  • İlk adım olarak ınstagram’a giriş sağlamanız gerekir.
  • Bir sonraki adımda ise geliştirme menüsüne girin ve “kullanıcılar arası” kısmına tıklayın.
  • Daha sonra mobil cihaz seçimini iPhone veya iPad olarak belirlemeniz gerekir.
  • Daha sonra fotoğraf paylaşımında bulunabilirsiniz.

Bilgisayardan Instagram Kullanmak İçin Uygulanması Gereken Yöntemler

Bilgisayardan Instagram uygulaması kullanmak son zamanlarda iyice yaygınlık kazanmış olan durumların başında gelmektedir. Telefondan rahatça kullanabildiğiniz bu uygulamayı aynı şekilde bilgisayarınızda da kullanabilir, fotoğraf paylaşımları yapabilirsiniz. Bilgisayarınızda Instagram hesabınızı kullanabilmeniz için iki farklı yöntemden yararlanabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi telefonlardaki uygulamanın birebir aynısını kullanmakken, diğeri farklı bir biçimde kullanmaktır. Son derece güvenli olan bu iki yöntemden bir tanesini gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Başta hesabınızın çalınması olmak üzere bunun gibi hiçbir problem ile karşılaşmayacağınızın garantisini verebiliriz.

Windows 10 Üzerinden Instagram Kullanmak

Wındows 10 üzerinden Instagram kullanmak isteyenler yazımızın devamını okuyarak, bu konuda bilgi sahibi olabilirler. Mobil cihazınızda kullanabileceğiniz pek çok uygulamanızı Windows 10 üzerinden de kullanabilmeniz mümkün. Bu uygulamalardan bir tanesi de Instagram’dır. Chrome tarayıcısı üzerinden Instagram’a giriş sağlayabilirsiniz. Ardından giriş bilgilerinizi girerek uygulamaya erişim sağlayabileceksiniz. Telefondan biraz farklı bir biçimde karşınıza çıkan bu uygulamada kim, kiminle, nerede, ne yapıyor sorularının cevabına erişebilirsiniz.

Bilgisayardan Instagram’a Giriş Yapabilir miyim ve Zararlı mı?

Biraz öncede anlatmış olduğumuz gibi bilgisayardan Instagram’a giriş sağlayabilmeniz son derece basittir. Telefondan erişim sağlayabildiğiniz bu uygulamaya, bilgisayar üzerinden de girip paylaşım yapmaya ve kişileri takip etmeye devam edebilirsiniz. Bu platformda yer alan ve bilgisayar üzerinden de Instagram’a giriş yapmak isteyen bireylerin kafasında bir soru daha oluşmaktadır. Bilgisayardan Instagram’a giriş yapmak zararlı mı sorusu o sorunun ta kendisidir. Siz değerli okurlara bu sorunun cevabını vermemiz gerekirse, endişelerinizi bir kenara bırakın çünkü %100 güvenli bir şekilde bilgisayar üzerinden Instagram uygulamasına erişim sağlayabilirsiniz. Herhangi bir zararı olmayan bilgisayar üzerinden Instagram’a giriş yaparak fotoğraf bile paylaşabilirsiniz. Ayrıca Windows Store üzerinden de Instagram uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirerek uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

0 Yorum

Yorum Yap

E-mail adresin gözükmeyecek.