YURT DIŞI KARTLARIYLA ÖDEMELER AKTİF

Pubg Hileleri

Blog Yazısı

Pubg Hileleri

Uzun yıllardan beri popülerliğini kaybetmeyen bilgisayar oyunları, 7’den 70’e herkesin sevgilisi olmuş durumda. Özellikle telefon cihazlarının gelişimi ile beraber dijital oyunların yalnızca bilgisayarlarda değil, telefonlarda oynanabilmektedir. Bu gelişim ile beraber kişiler diledikleri yerde, diledikleri kişiler ile diledikleri kadar oyun oynayabilme imkanı buluyor. Son yıllarda büyük bir ilgi gören Pubg oyunu da  her geçen gün daha büyük kitlelere ulaşmaktadır. Hemen her oyunda olduğu gibi bu oyunun da hileleri bulundu ve kişiler bu hilelerden kısa bir süre içinde faydalanmaya başladı. Kullanıcılara avantaj sağlayan bu Pubg hilelerinin bir kısmı yasalken, bir kısmı yasa dışıdır. Yasadışı bir hile kullandığınız taktirde hesabınızın kapatılma riski ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Bundan ötürü tercihinizi yasal olan hilelerden yana kullanmanızda fayda var. Pubg mobile versiyonu pek çok insan tarafından büyük rağbet görmektedir. Pubg mobile hilelerinden bahsedecek olursak, bu hileler günlük, haftalık veya 1 aylık paketler şeklinde oyunculara sunulmaktadır. Pubg oyununda kişiler hayatta kalarak 100 kişi arasında son kişi kalma mücadelesi sergilemektedir. Sergiledikleri mücadeleyse silah vb. ekipmanlarla beraber rakipleri ortadan kaldırmak için emek sarf etmektir. Tüm bunlarla beraber oyunda ilk ölenleri atlamak için kullanılan ekipmanlar önemli görülmektedir.

Pubg UC Hilesi Nedir?

Özellikle Pubg mobile oyun severler tarafından merak edilen Pubg UC hilesi oyuncuların hayatta kalmalarını sağlamaktadır. Yapımcılarının yabancı olmasından kaynaklı olarak hilenin ismine UC denilmektedir. Türkçe karşılığı para olan bu hile, para hilesi olarak bilinmektedir. Bu oyunda belli bir miktar paraya sahip olmak, oyunun daha etkin geçmesi ile beraber keyifli bir oyun imkanı sunar. Oyun esnasında gereksinim duyulan ekipler para karşılığında alınabilir. Bundan dolayı oyuncuların paraya ihtiyacı var, bu durumda UC hilesini gerekli kılıyor çoğu zaman.

Pubg Hile Nasıl Alınır?

Pubg hile nasıl alınır konusunda merakı olan oyuncular, yazımızı okumaya devam etsinler. Pubg mobile hileleri için para ödemek zorunda olan oyunculara bir haber vermek isteriz ki, bu tarz sitelerden uzak durun! Çünkü hile satan sitelerin çoğu geçersiz kodlar vererek ne yazık ki kişileri dolandırıyor. Güvenilir sitelerden satın aldığınız ve bu güvenilir sitelerin talimatları doğrultusunda oyun hilelerine sahip olabilmeniz de söz konusu. Günlük, haftalık veya aylık alacağınız hile paketleri ile oyun deneyiminizi keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Pubg Mobile Hile Türleri Nelerdir?

Pubg mobile hile türleri nelerdir sorusunun cevabını da mobil pubg severler çok fazla merak etmektedir. Siz değerli oyun severlere bu soru için bir açıklık getirmek isteriz. Pubg Mobile Walhack hilesi için pek çok oyuncu araştırma yapmaktadır. Oyun içerisinde yer alan rakiplerinizi duvarlar arkasındayken bile görmenizi sağlayacak olan bu oyun hilesi, onları öldürmenizi de sağlayacak. Fakat bu hileyi kullanan kişiler, oyun sistemi tarafından tespit edilebiliyor ve hesapları silinebiliyor. Yasaklı hileleri kullanmanız, oyun ile ilgili deneyim ve bilgilerinizden mahrum kalmanıza sebep verebilir. Adam görme hilesi olarak nitelendirilen bu hile, haritada rakip oyuncuların tespitini de sağlar.

Pubg Mobile Hile ile Kesintisiz Oyun Zevki

Dünyanın her yerinden oynanan ve büyük bir ilgi gören Pubg oyununda, başarı sağlamanız için pek çok alternatif seçeneğe sahip olabilirsiniz. İnternet üzerinden bu oyun ile alakalı pek çok hileye ulaşarak, oyun deneyiminizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Birbirinden şahane oyun deneyimlerini yaşayabilmek adına Pubg mobile uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz. Mükemmel bir oyun deneyimi için daha fazla geç kalmamanızı öneririz!

 

 

0 Yorum

Yorum Yap

E-mail adresin gözükmeyecek.